Sick-n-Twisted

Alla inlägg den 1 september 2008

Av John - 1 september 2008 22:34

Blir helt tokig av musik just nu. Har lyssnat på det här i nu snart 24 timmar. Om och om igen. Är helt i extas. Hur kan man göra sån här bra musik? Jag förstår inte. Det är fantastiskt. Just den här låten, andra versen beskriver väldigt bra hur jag känner mig.

Av John - 1 september 2008 17:23

Såg ett youtube klipp tror jag det var om ett barn som hade fötts och typ 30% av hennes ansikte fattades. Det är ganska mycket. Det är lite under en tredjedel av hennes ansikte som är borta. Det såg väldigt bisarrt ut, jag kunde inte titta färdigt för jag klarade inte av att se det här barnet. Vet inte riktigt hur gammal hon eller han kan ha varit, jag kallar barnet för hon.

Det uppstod en diskussion på Helgon.net forum om man skulle få avliva det här barnet. Ska man?


Eutanasi, dödshjälp, döda en människa med hjälp av doktorer har diskuterats mycket. Tänker ta upp lite av mina tankar om eutanasi.

Jag har svårt att bestämma mig. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka. Jag har redan gjort det klart för mig och andra att jag tror inte att livet är unikt. Vi som levande varelser är inte unika. Men vi som personer är unika. Så det man gör är att man dödar en person som är unik för ett antal personer. Man suddar bort någon ifrån denna planet. Är detta rätt? Ibland vill jag påstå att det är rätt. Om personen har fysiska smärtor, om den lider. Även om den lider psykiskt men först och främst fysiskt.

Om ett djur har fysiska smärtor som inte går att göra något åt så avlivar man det djuret men om en människa har fysiska smärtor, som är outhärdliga och doktorerna inte kan göra något åt det så låter man människan leva och fortsätta lida. Finns ett exempel på en fransk kvinna som blev sjuk och hennes ansikte blev väldigt deformerat och hon blev blind och hon led av smärtor dygnet runt. Hon bad den franska regeringen att ge henne dödshjälp men de sa nej. Då tog hon livet av sig. Nu gick det ju "bra" för hon dog som hon ville men tänk om det inte hade gått något vidare? Tänk om hon hade misslyckats med sitt självmord, vad hade hänt då? Jo för det första så hade hon säkert fått något men efter försöket och för det andra så lär hon ha blivit inspärrad på ett psyke där hon inte kan ta livet av sig. Ännu mer lida för henne när hon ville dö.


Ska dessa föräldrar få avliva sitt barn? Jag såg inte dokumentären så jag tänker inte ta dem som exempel men tänk ett par föräldrar. Unga som gamla, spelar ingen roll. Första eller tioende barn, spelar ingen roll. Två föräldrar får ett barn som är väldigt deformerat. Ska man få avliva det barnet?

Nej... det tycker inte jag. Då borde de ha gjort abort istället som är lagligt i dagens läge och jag tänker inte diskutera med mig själv än vad jag tycker om abort. Det finns ett kul citat av Ronald Reagan som går ungefär "Every person I've spoken with that's with abortion is people that has already been born."

Det barnet borde få är chansen till dödshjälp när den är myndig och kan ta egna beslut. Nu ska man inte fråga på dennas 18 års dag "Vill du fortsätta leva?" utan det är något som barnet själv ska komma på, så man behöver ju inte gå omkring och fråga "Vill du fortsätta leva? Är du säker på det? Du vill inte död då?" men om den ber om dödshjälp... snälla hjälp personen att dö. Om man har levt 18 år av lidande är det inte mer begärt än att de kan hjälpa en dö.

Det är hemskt, ja. Livet är hemskt. Är döden slutet? Döden är slutet på livet men kanske början på något annat? Alla dör, varför dra ut på det om någon lider? För vi vet redan hur denna persons liv kommer sluta.

Av John - 1 september 2008 16:26

... så ska jag se till att den som har hand om internet i den här bostadsrättsföreningen dör före mig. Riktigt ostabilt internet. Får kicks osv. Nej, det beror inte på datorn eller någon router för jag har ingen router och min dator fungerar perfekt på andra internets.

Man vågar inte spela något på internet för man kan få kick å dö osv. Kul liv. Kanske man ska gå ut i den sista solen innan det blir vinter då kanske?

Av John - 1 september 2008 14:41

Gick till skolan idag för att lämna Tinas saker. Påvägen till skolan så mötte jag tre personer som gick ihop. Två killar och en tjej. Eftersom de gick ifrån PC så antog jag att de var elever. När passerade dem, de var helt tysta, när de hade kommit två meter bakom mig började de diskutera hur mycket de hatade alla s.k emos på PC.

Antar att de fick inspirationen att prata om det när de såg mig... Hade svarta byxor, svart skjorta och mitt svarta hår. Jävlar i helvete vilket brott emot mänskligheten att bära svart. De borde låsa in oss allihopa på en gång och medans de ändå håller på, AVRÄTTA OSS!


Jag är inte emo på något ställe anser jag. Jag kan ha en negativ attityd men det är ingenting som förknippas med emos. Det ända som kan förknippas är nog mina kläder och mitt hår. Jag gillar att gå klädd i svart även fast jag försöker ändra på det. Svart är stiligt. Så länge det är helt svart och inte massa kedjor och sånt trams. Har på mig ganska neutrala kläder men de är svarta. Det är mitt enda brott. Färgen. Hade det varit vilken annan färg som helst hade de inte reagerat.

Sen så frågade en person mig på mammas födelsedagskalas om jag skär mig. SKÄR MGI?! Jag klarar inte av blod och det finns inga anledningar att skära sig anser jag. Vad tror folk om mig egentligen? Kanske det är bra att jag byter klädstil så folk inte tror jag går och planerar självmord här hemma i lägenheten. Och om jag skulle dö i självmord, skulle det vara självsvält.

Av John - 1 september 2008 11:23

Det blir en hel del musik nu känner jag men det är det enda jag håller på med.


Min relation till musik? Det är mer eller mindre allt här i livet. Jag vet att det låter kliché och det är många som delar min uppfattning på den punkten. Lyssnar på musik dygnet runt, associerar saker med musik, skriver musik osv osv. Nu är jag kanske ganska insöad just när det gäller band för jag lyssnar på enbart ett få band. Just nu är det med Korn och Queen t.ex Börjat lyssna lite på Guns n' Roses igen men som ni hör så är det nästan bara band som fyller arenor runt om världen så det är inte några små lokalband vilket som kan tyckas vara tråkigt.

I.a.f inatt så började jag lyssna på något väldigt olikt det som jag brukar lyssna på och jag kan faktiskt tänka mig spela sån här musik. Eller rättare sagt, jag vill spela sån här musik. Jag har fantiserat om sån här musik sen jag hörde Make Believe med Korn.

Har en liten fantasi om ett band med trummor, bas och sång och sen så är resten av ljuden konstgjorda, typ sån här musik.

(Jag vet att jag sa till en person senast förra veckan att jag gärna vill ha riktiga instrument i hela låten men jag ändrade mig inatt.)


I.a.f den här låten har gått mer eller mindre hela natten, den gick fram tills jag somnade.

Av John - 1 september 2008 02:08

Sökte omkring på Youtube på Jonathan Davis musik ifrån Queen of the Damned och såg att en kille som heter Gary Numan hade gjort en låt till filmen. Jag har hört Gary tidigare med Cars, låt ifrån 70/80 som var med i Folksam reklamen.

Tänkte hur hans bidrag till filmen kan ha varit och lyssnade... det var fantastiskt! UNDERBART! Lyssnade på 3 till random Gary Numan låtar, helt fantastiska låtar. Det är verkligen riktigt satans bra och jag förstår inte riktigt varför för det är inte direkt sådan musik som jag har lyssnat på tidigare. Musiken kan relateras med JD's Queen of the Damned bidrag men annars så kan jag inte relatera till musiken men bra... otroligt bra är den.

Delar med mig med Gary's bidrag till Queen of the Damned. Såå bra!


Pratade med Hannah om Gary för ett par månader sen, att hon hade lyssnat på Cars när hon var ung eller något liknande. Det här är HELT annorlunda jämnfört med Cars och fem miljarder gånger bättre.

Av John - 1 september 2008 01:14

Om någonting här i världen kan få mig upp ur stolen och hoppa omkring som en galning så är det "It's On!" med Korn. Riktigt jävla bra låt ska jag säga.

Jag förstår helt ärligt, nej jag vet att jag kanske är aningen insöad, men jag förstår helt ärligt inte varför folk inte tycker om sån här musik. Den har allt tycker jag men det tycker inte alla andra. Sen alla andra undrar varför jag inte tycker om deras musik men det är nog för att den suger jämnfört med min musiksmak. Hemskt ledsen...


Sitter uppe och har ingenting att göra. Spelar lite. Är inte trött men klockan är ändå mycket. Måste upp imorgon och gå bort till PC för att lämna lite saker.

Ovido - Quiz & Flashcards