Sick-n-Twisted

Alla inlägg under augusti 2008

Av John - 16 augusti 2008 15:00

Lan hemma hos mig just nu, Hey Daddy med Korn är det som spelas. Riktigt tråkigt just nu för vårat internet verkar dö sakta men säkert...


Första gången på länge som jag sov i min säng inatt, har sovit i soffan för jag klarar inte av att sova i sängen av någon anledning. Jag å Valle sov i min dubbelsäng, mysigt mysigt. Fast han gick upp när jag gick å la mig typ...


Måste fixa internetet. Det här fungerar inte.

Av John - 15 augusti 2008 11:54

Satt precis om lyssna på en Queen låt som heter Don't try suicide. Ganska glad låt, youtuba den om ni vill. Texten går:

"Don't try suicide
Nobody's worth it
Don't try suicide
Nobody cares"

Sen tar jag och byter spellista och så kommer Korn - Dead Bodies Everywhere! Yeah. Coolt namn. Text?

"Hate! A sick mom

With a fucked dad

Dealing with your life

Dead bodies everywhere"


Verkligen motsatta poler.


Btw, MTV brevet var seriöst. Kollade www.mtv.se och därifrån blev jag guidad till hemsidan så det var ju kul antar jag, att någon bryr sig någon gång. Antar att 5 miljoner andra personer har fått samma brev men skitsamma, någon mailade åtminstone.

Av John - 15 augusti 2008 00:37

Saknar GTA4. Vill typ åka hem till mina föräldrar för att spela det. Riktigt kul spel faktiskt. Finns inte så mycket att göra på datorn längre, ingenting intresserar mig.

Något som däremot har börjat intressera mig är att träffa personer. Ska träffa en del personer i helgen, kommer bli kul.


Riktigt sugen på chips dessutom, såhär klockan 00:30 mitt i natten. Finns en affär som har öppet men då måste jag gå i typ 15 minuter dit och 15 minuter hem. Kommer hinna somna innan dess så det är inte värt det... Om man inte lyssnar på musik förstås. Som BBK med Korn!


Kom på ett eget korttrick dessutom. Tog lite hjälp däremot av gamla trick och tog och pussla ihop allt. Ungefär så det går till. När jag kan det bättre lägger jag ut film på det eventuellt. Kompis blev i.a.f imponerad så jag är nöjd än så länge.

MTV

Av John - 14 augusti 2008 19:17

Fick ett mail av någon som påstog sig vara ifrån MTV och ville ha mitt Youtube klipp när jag trollar bort sedeln. De ska tydligen ha något program där folk får skicka in filmer, ungefär som talang, och så visas de ev i TV.


"Hi there

I love your paper into money clip on YouTube – did you make it? If so we wondered if you might be interested in submitting it to a show we’re making here at MTV called Best.Show.Ever."


Antar att de är ute på Youtube och letar klipp om det är seriöst. Gick in på sidan, googlade den och gick in. Förhoppningsvis så har jag inget killer-virus på datorn men sidan verkade seriös.


Min dator... kommer döda den. Internetet här är värre än hos mina föräldrar. Jag skämtar inte. Det är så opålitligt så jag vill gråta. Det går inte spela en del spel via internetet för man kan inte ens connecta till servrarna. Blir riktigt irriterad.


"I can’t seem to get away
I feel I’m here so you can play
With my head
There’s nothing I can say
I keep feeling like I’m to blame
When will this end?"


Korn - When will this end

Av John - 14 augusti 2008 10:57

Sitter på ett internet som är ganska fantastiskt. Tror det finns någon form av brandvägg insatt nere i källaren vid servern för att oavsett hur många portar jag öppnar ifrån min brandvägg är de ändå aldrig öppna. Tror att brandväggen heter HAVP också, eller om det är ett antivirus. Skitsamma, men det brukar dyka upp då och då på min dator och jag har ringt till den som håller igång internet här och han sa att han har installerat HAVP någonstans. Börjar bli riktigt irriterad, kan inte spela eller göra någonting vettigt för det där....


Vill kunna sjunga, men inte sjunga som sjunga men inte sjunga som growla heller. Det är svårt att förklara hur jag skulle vilja kunna sjunga. Lyssna och hör själv: http://www.youtube.com/watch?v=yWCR9F4Dj_E


 

"You dirty little fuck

Dirty little fuck

You dirty little fuck

Dirty little fuck"


Korn - Dirty

(Hur kul vore det inte att skrika det inför ett par tusen personer?)



Av John - 13 augusti 2008 16:40

Spelade nyss lite bas, man kan säga att jag improviserade. Lite slapp och fingrar sådär. Använde även lite plektrum. Tillslut så fick jag ett mindre psykbryt, jag vet inte och började slå ganska rejält och spela och efteråt så kände jag att jag hade ont i handen. Jag har fått BLÅMÄRKEN på handleden och tummen för jag slog för hårt. Någon gång så ska jag filma när jag spelar bas (lovar inte att det ska låta bra) så får ni se ungefär hur det kan se ut. Just nu kan jag inte filma, det gör ont i hela handen och tummen är alldeles blå...

Av John - 13 augusti 2008 12:27

Hade riktigt tråkigt inatt, ingen var online på msn, inga att prata med, inga spel och så kunde jag inte somna. Så vad gör man? Jo man lär sig någonting nytt...

Av John - 12 augusti 2008 21:23

Måste färga mitt hår igen, det börjar bli brunt. Vill ha det svart. Har haft svart hår nu sen jag gick i nian, trivs i det och det passar mitt ansikte. Min andra hårfärg är otroligt satans tråkig... Den riktiga hårfärgen.

Presentation


Juliet Oscar Hotel November

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8
9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Era tankar och åsikter

Statistik

Min magi


Ovido - Quiz & Flashcards