Sick-n-Twisted

Alla inlägg under augusti 2008

Av John - 12 augusti 2008 18:56

Nu börjar det röra på sig här hemma igen. Har börjat få kontakt med människor utanför min lägenhet, jag har eventuellt (väldigt löst, väldigt osäkert...) ett arbete på G och förhoppningsvis så har jag ett band snart också.


Känner mig utnyttjad... men det är sånna smällar man får ta ibland här i livet och om det är så att jag blev utnyttjad vill jag ha mina pengar för jag är inte gratis. Du sa att du skulle betala för att jag skulle tillfredsställa dig och det antar jag att jag gjorde. Förhoppningsvis.


"Where's my money

Where's my money

I wanna get paid

I wanna get paid

Leave now

Leave now"


Queen - Dead on time





Av John - 12 augusti 2008 14:37

Det är konstigt, eller är det? Jag vet inte. Har aldrig varit i sån här "situation" på över 4 år. Har aldrig varit utan flickvän utan att vara kär eller har någon form av relation till någon tjej. Alltså, jag är helt ensam. Det är nu som jag känner störtsa behovet någonsin till närhet men vad spelar närhet för roll när om man inte är kär?


Igår skrev en kille till mig på Helgon.net att han trodde att jag hade snott min visningsbild... och så länkade han den här videon http://www.youtube.com/watch?v=k97Qj4HNqhU 

Det är INTE jag på filmen och bilderna på mig är JAG. Har aldrig ens tänkt tanken att vi två på filmen är lika.


"I'm just a pretty boy

I'm not suppose to fuck a girl

I'm just a pretty boy

Living in this fucked up world"


Korn - Faget

Av John - 11 augusti 2008 16:48

Var ute och handlade idag med min kompis. Inte några svarta plagg! Herregud folk som redan känner mig kommer tro jag har blivit tokig men det här är något jag måste göra. Har tänkt på det här i över ett år nu och idag var det dags att ta det andra steget. (Första steget var att sluta använda min rock som jag inte har använt nu på... typ 4-5 månader.)

Förhoppningsvis så kommer det bli mer, huvudsaken är att folk inte förknippar mig med black/death metal osv för det är verkligen inte något som jag lyssnar på. Det mest extrema jag lyssnar på är Korn... fast å andra sidan så bör inte musiken spela någon roll över kläderna. Huvudsaken det ser bra ut.

Mina kompisar kommer skratta åt mig nästa lan...

Av John - 10 augusti 2008 23:04

Vart tog all vacker musik vägen? Det modernaste band som jag lyssnar på är Korn just nu å de har inte släppt någon låt som jag tycker är rent utsagt vacker under 2000talet. De släppte Dirty på Issues skivan under 90talet och det är den senaste låt som är vacker.


Såhär ska riktigt, riktigt vacker musik låta: http://www.youtube.com/watch?v=NBxqrH6v3Y0&feature=related 

Blir tårögd av den... Vet inte riktigt varför musik har sådan stor påverkan av mitt känslomässiga liv. Associerar allt med musik, allt jag tänker på är musik. Nu när jag inte är med i något band blir jag tokig, jag har flera idéer, jag har texter, jag vill stå på scen... Saknar att stå på scen. Det är det bästa jag har gjort i hela mitt liv. Det är allt jag vill.

Av John - 10 augusti 2008 14:00

Var ute igår kväll med en kompis och vi kom på att vi ska förändra mig. Inte utseende mässigt i ansiktet eller så utan mina kläder. Har varit svart väldigt, väldigt länge nu. Ända sen jag gick i 6an på Ås skola har jag gått klädd i svarta kläder. Inte nödvändigtvis "metal" kläder utan det har bara varit svart. Anledningen är för min musik och för jag är ganska kass på det där med färger osv. Men nu ska vi ändra på det hade vi tänkt.


"Everytime goddamn I look at my seed

I see something I can't be

Beautiful and care free

That's how I used to be

Like some goddamn fucking freak

I'm so pressured I'm so weak

Something takes a hold of me

Something I can't believe"


Korn - Seed

Av John - 9 augusti 2008 21:42

Har inte skrivit något på ett par dagar för jag är rädd att jag ska skriva något som jag inte bör skriva. Är så satans less på en person och hennes beteende, hennes barnsliga beteende särskilt när hon skyller hela situationen på mig och flyr och vägrar tala med mig. Säger att jag har förstört allt. Vill bara skriva en massa svordomar och över hur mycket jag hatar den här situationen och att jag förmodligen aldrig kommer ha någon kontakt med henne igen, vilket som gör så jävla ont att tänka på och ja... det är rent åt helvete. Man blir bara så less och besviken...


"The heart inside is fading 
This shit’s gone way too far 
All this time I’ve been waiting 
Oh, I cannot greave anymore 
For once inside I’m waking 
I’m done, I’m not a whore 
You’ve taken everything and 
And oh I cannot give anymore"



Korn - Here to stay


Jag har alltid varit fysiskt ensam ofta, det jag menar då är att jag umgås sällan med folk. Jag sitter hellre hemma och spelar spel eller musik eller tittar på film. Ja, vad som helst. Men jag har alltid haft mental närhet till folk som flickvänner och dylikt. Nu är det pajat och det känns så jävla hårt. Känner mig riktigt, riktigt ensam att veta att den mentala närheten är bruten och kommer aldrig mer komma igen. I.a.f inte med den personen.

Det är en återkommande rädsla, att jag ska vara ensam av resten av livet. Har alltid varit rädd att bli ensam och inte hitta någon jag kan dela saker och ting med.

Jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen eller göra...


"You came into my life
Without a single thing

I gave into your ways

Which left me here with nothing

I have given into smiles

I fell for all your games

I wish so bad right now

I hadn't let you in"


Korn - Good god

(Försvarsmekanism)

Av John - 6 augusti 2008 23:41

Har precis klippt mig, max två veckor sen jag klippte mig och jag känner att det är dags för lite förändring. Vill förändra mitt hår. Vet inte exakt hur men det känns som lite förändring vore bra.

Bilden togs för ett par timmar sen, visar hur håret ser ut.

Av John - 6 augusti 2008 19:39

"I'm sick and tired people treating me like this everyday

Who gives the fuck right now I got something to say"

Korn - Faget


Spelar GTA4, riktigt avslappnande att gå ut på gatan med ett basebollträ och slå ihjäl första personen man stöter på. Riktigt moget också, man känner sig så vuxen...


Har spelat Korn så mycket idag så jag tror högtalarna har gått sönder. Fruktansvärt, det brusar! AAAH!


Lite tjorv som vanligt med allt men det brukar ordna sig förhoppningsvis... Datorskärmen är typ paj, den glappar helvete. Funderar på att ta mitt Xbox och åka hem till Östersund igen för det verkar inte hända så mycket med körkortet den här veckan ändå så. Mina föräldrar är aldrig hemma nu för tiden för de letar fortfarande efter den försvunna killen. Hemskt... precis efter han försvann så försvann en äldre dam också i 60 års åldern. De här skogarna är som bermuda triangeln, går man ut i dem så kommer man inte tillbaka. Man kan snart börja göra tonårsskräckfilmer här "Based on a true story".

Fick min medicin idag, luktar apa smakar ännu värre. Två per dag i 7 dagar, sen tillbaka till doktorn. Hurra.


Presentation


Juliet Oscar Hotel November

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8
9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Era tankar och åsikter

Statistik

Min magi


Ovido - Quiz & Flashcards