Sick-n-Twisted

Alla inlägg under augusti 2008

Av John - 20 augusti 2008 16:56

Lanet är färdigt och jag somnade runt 13:00 idag, när jag vaknade upp var alla borta och jag ensam kvar i världens stökigaste lägenhet. Kommer inte orka städa upp all skit idag, är bara så trött...

Av John - 20 augusti 2008 05:27

Ja, jag erkänner att jag botar på ett spel. Botar = fuskar. Det är inget jag är stolt över men 95% av alla andra spelare botar också. Jag höll ut i 5 år utan att använda någon bot och tog level 114 utan att bota någon gång och där stannade jag också. Tycker det är sorgligt när man ser folk som aldrig ens har testat spelet börjar med att fuska, fast kanske ännu sorgligare när jag som har spelat så länge börjar fuska för jag är urless på alla andra som också fuskar.

Dessutom så av dessa 95% så är 50% folk med makt i spelen. De som har vapenmakt att göra vad de vill, döda vem de vill, ta vad de vill och mer eller mindre bete sig som de vill. De styr helt enkelt. Kanske inte ska säga alla men majoriteten av de personerna har tagit sig till makten via att fuska så de får snabbare experience och skills jämnfört med de andra som spelar efter spelets regler. Det jag stör mig mest på är deras hyckleri. Deras mani att leta efter andra personer som fuskar, anklaga dem för fusk och döda dem. De borde börja med att döda sig själv. De dödade min kompis för de "antog" att han botade. De hade inga bevis och när de fann honom hade han oturen att vara borta ifrån datorn i MAX 2 minuter. Han var inne i köket och hämtade bestick till sin pizza och när han kom tillbaka till datorn var han död. De sa åt honom att hans onlinetid var på tok för hög för att spelas manuellt och att ursäkten att han var på lan (som han är med mig) var dålig. Sen kollade vi upp onlinetiderna, min kompis har varit online EN timma längre än en av de som dödade honom. Och om han inte är på lan också så luktar det bot... hmm... hyckleri hyckleri.

Spelet jag pratar om heter Tibia. Antagligen bland världens töntigaste spel, ungefär samma coolhetsfaktor som Pokémon känns det som. Skulle inte stöta på någon tjej med att säga "Hörru gullet, vill du se min level 114 elite knight?" direkt. Spelet är såklart ett fantasty mmorpg spel som WoW, så nu har ni någon hum om vad det går ut på. Levla, skaffa utrustning och bli bäst helt enkelt.

Such a dork...


Är kär i den här låten. Valle bad mig att sluta spela den... Så vacker låt.

http://www.youtube.com/watch?v=2pCJBM1WK7M&feature=related


"I see hell in your eyes

Taken in by surprise

Touching you makes me feel alive

Touching you makes me die inside"

Av John - 19 augusti 2008 21:36

Sista LAN natten nu. Har varit uppe längst varje natt nu typ och hållit koll på allas skärmar medans de andra har sovit. Vi har haft för oss en hel del som behöver kontroll.


Ska försöka... försöka att inte vara framför datorn imorgon kväll men vad ska jag annars göra? Jag vet inte men jag får hitta på något.


Vill spela akustisk musik. Har sådant otroligt sug att spela akustiskt just nu så jag vet inte vad. Blivit influerad av "Alone I play" med Jonathan Davis, min hjälte.

Av John - 18 augusti 2008 22:13

Köpte nya kläder tidigare. Tog en bild. Kanske inte den bästa men det är i.a.f mina kläder.


Varför bär jag glasögon? Därför jag vet inte. Jag tycker inte riktigt om hur mitt ansikte ser ut utan dem. Är lite kär i dem. Är en av de töntarna som tycker att man ser bättre ut i solglasögon. Dessutom så har jag en tendens att kisa med ögonen på kort. Så när jag har på mig solglasögon så spelar det ingen roll. Kan lika gärna blunda och ni skulle ändå inte se det.


På lan. Riktigt mycket nöta spel... Börjar bli lite less nu. Vi har hållit på i ett par dagar och det börjar bli riktigt stökigt. När det här lanet är slut så första kvällen så kommer jag INTE att sitta framför datorn å spela. Ska försöka lova det för mig själv, men det är inget löfte som jag kan hålla.


"Pain, it's all the same

Pain, it's all the same

Pain, it's all the same

Pain, it's all the same"


Nuclear Hangover - Pain

Av John - 18 augusti 2008 16:33

Har mycket just nu känns det som, även fast jag har ingenting. Jag vet inte vad man ska prioritera högst, spel, magi eller musik? Jag gillar att spela men det är väldigt, väldigt tidskrävande. Jag gillar att göra korttricks och små trick men det krävs övning och om jag spelar så har jag oftast inte tid. Musik är kul och krävs övning, men just nu så kan jag inte spela någonting för jag har massa människor i min lägenhet.

Borde verkligen sluta spela igen och hålla på med magi på fulltid tillsammans med musiken... tror det är mer utvecklande för mig som person än spela spel.


Ska till doktorn någon gång men jag har totalt glömt bort när. Vet inte ens om jag har fått någon tid...

Av John - 17 augusti 2008 02:39

Det är helt tyst med snack på lanet. Alla gick å la sig tidigt inatt av någon anledning... tror de var uppe igår när jag gick å la mig runt 4 och de har inte sovit sen dess. Skitsamma, så nu sitter jag ensam i "tystnad". Bara lite tyst musik på. Såg en person på helgon som påminde väldigt mycket om henne till utseendet, fick ryck i fingrarna och började skriva.


Ett utdrag:


I wish I was older

I wish I was different

I wish I was with you

I wish that everything we said was true

But I could never trust in someone

That I never knew

Av John - 16 augusti 2008 19:10

Sitter här på lan och lyssnar på musik. Bra musik. Underbar musik. Helt otrolig jävla fantastisk musik.

Vet inte om det har med mitt humör att göra men det här är det bästa jag har hört på länge, sen jag hörde Who needs you med Queen ett par dagar före jag åkte till Tyskland för två månader sen ungefär. Det är verkligen skitbra.

Dessutom så hoppas jag att en del personer också kommer tycka om det här. Det är en kombination av två världar, Korns värld och HIM. Jag tycker inte om HIM's musik, tycker inte om deras framträdande men jag har hört av flera personer som tycker att Ville Valo är otroligt snygg.

Här är ett videoklipp ifrån en film som heter Queen of the Damned. Sångaren i filmen liknar Ville aningen, men det bästa av allt, det är Jonathan Davis som sjunger och låten är skitbra (men videon är sämre. Så om ni prompt vill se videon visst. Annars så kan ni bara lyssna på låten.)

http://www.youtube.com/watch?v=mm9sE_O2mIA&feature=related

Fantastiskt... älskar hans röst.

Av John - 16 augusti 2008 15:56

Förra året så såg jag att Korn skulle komma till Sverige i februari och spela i Göteborg och Sthlm, pratade med Tina, vi köpte biljetter till Göteborgsspelningen (varför vi valde just Göteborg kommer jag inte ihåg men vi hade någon anledning. För vi hade boende i Sthlm också precis som i Göteborg.)

Sen fick jag reda på att Jonathan Davis, Korns sångare skulle spela i Malmö och Sthlm akustiskt. Både Korn låtar, egna låtar som covers. Funderade länge på om jag skulle gå i Sthlm eller Malmö men innan jag hann bestämma mig så fick jag reda på att hans akustiska europaturné hade blivit nerkortad och att han inte skulle spela i Sverige. Blev förstås besviken men nu är jag ännu mer besviken än tidigare. Tog mig tid att lyssna på några av låtarna som inte var Korn låtar och det är verkligen skitbra musik. Först ville jag se han för Kornlåtarna akustiska men nu vill jag höra alla låtar!


Jag sitter ganska mycket och spelar akustiskt hos mina föräldrar och det här är mina gitarrfantasier "förkroppsligad": http://www.youtube.com/watch?v=3v7V-4qhjYk&feature=related älskar det. Så satans bra.

Presentation


Juliet Oscar Hotel November

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8
9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Era tankar och åsikter

Statistik

Min magi


Ovido - Quiz & Flashcards