Sick-n-Twisted

Alla inlägg den 26 augusti 2008

Av John - 26 augusti 2008 21:36

Hittade bilder ifrån Helsingborg i somras. Fantastisk helg. Sa åt Hannah på onsdagen att när vi skulle sova att när vi vaknar så kommer det vara söndag, och det var ungefär så det blev.

Var först väldigt, väldigt kritisk till att åka dit. Jag fick höra en hel del på mail som fick mig att tänka om men det blev verkligen väldigt bra. Funderade först att åka hem redan på fredagen, tur jag inte gjorde det.


"Well fuck you

I'm fed up with you

I'm not as good as you?

Fuck no I'm better you"


Korn - Divine

Av John - 26 augusti 2008 20:10

Idag har varit en riktigt intressant dag. Jag kan börja med att förklara att jag var för rädd för att somna inatt för jag trodde inte jag skulle vakna i tid men tillslut valde jag för att sova ändå, klockan 05:00... och jag skulle upp 05:45. (Jag var riktigt, riktigt trött så det var därför jag tog det valet.)

Jag vaknade i.a.f, gjorde mig iordning för att besöka Svegs sjukhus. För att komma dit så måste jag först åka buss i 3 timmar, så jag tog bussen. Somnade direkt...

Vaknade upp precis innan Sveg, hoppade ut i regnet, höll inte på att hitta sjukhuset. Fick guidning på telefon av min mamma.

Kom dit, fick träffa en läkare nästan direkt. Jag förklarade mitt problem och att jag har haft såhär ett tag nu och jag har blivit behandlad med medicin 2 gånger den senaste två månaderna. Tänkte att nu skickar han mig vidare men... han ville ta exakt samma prov som jag har tagit två gånger tidigare och sen ville han att jag skulle äta ännu mer medicin.

Om detta är en trend som kommer att fortsätta så kommer jag bli tvungen att besöka en läkare varje månad och få ut ny medicin. Då är frågan, fungerade medicinen någonsin? Jag kände mig bra ett tag. Tror inte det.

Blir lite frustrerad då. Såhär lät snacket:

"Jag vill att vi tar ett prov på dig så kan vi sen se vilken medicin du behöver äta." sa han

"Nej nej, du förstår inte. Jag har redan tagit era prover och ätit era mediciner två gånger nu den senaste månaden och ätit medicin tidigare också." svarade jag.

"När var det senaste gången du besökte ett sjukhus?" frågade han.

"Fyra veckor sen." svarade jag.

"Då måste du ta nya prover och så om de inte visar något så skickar vi dig vidare, om de visar något så måste du äta medicin och om du inte blir bättre så skickar vi dig vidare."

"Jag har redan ätit era mediciner, kan ni inte skicka vidare mig på en gång?"

"Nej, de tar inte emot dig om du inte har ätit medicin."

"Jag har redan ätit medicin två gånger!"


Ungefär så lät diskussionen men jag var tvungen att ge mig för han var benhård på att jag skulle äta mer medicin... Det är en vinna/vinna situation för min del, det är bara att det tar så lång tid om jag måste äta medicin i två veckor för att sen få reda på att de inte hjälper... Nej, jag har tappat förtroendet för medicin eftersom jag har ätit det fyra gånger totalt emot samma problem men det har inte hjälpt än.

Dessutom så tycker jag inte om tanken med t.ex värktabletter. Hur fungerar de? Bedövar de eller tar de verkligen bort smärtan? Tanken på att man känner smärta men ändå inte tycker jag är läskig. Att smärtan finns där men man känner den inte. Äter aldrig värktabletter eller något sådant. Äter bara medicin som jag får utskriven av läkare.

Av John - 26 augusti 2008 02:25

Det är otroligt tycker jag. Sitter och länkar hemsk musik, där de sjunger om misshandlade barn, om sex, droger. Om alla fasligheter här i världen. Har länkat låtar som ADIDAS (All day I dream about sex), Helmet in the bush (som handlar om methamfetamin), Somebody Someone (om att inte bli sedd här i livet) osv osv.


Nu vill jag vända på trenden. Det finns en låt som jag sitter å lyssnar på lite då och då, riktigt bra är den också. Good Company med Queen. Nice huh? Lyssna på den!



Av John - 26 augusti 2008 02:09

Blir galen, kommer bli som en jojo. Imorgon åker jag till mina föräldrar, eller rättare sagt 07:00 går bussen den här morgonen, sen åker jag hem igen runt 17:00. Sen på torsdag åker jag ner igen, och på söndag åker jag hem. Ingen måtta på resandet.

Vågar inte somna för jag är rädd att jag inte vaknar... ingen online på msn, ingen online på något spel. Jävla skola! Ni förstör ungdomarnas liv! Enligt er så måste de sova nu så de orkar med skolan, men tänk på mig!



"Lover turns to hater
On this escalator
I can't live with you
Yeah, but I can't live without you

I can't breathe - if you stay"


Queen - I can't live with you

(Tycker mig tro att det finns någon som kände så.)

Presentation


Juliet Oscar Hotel November

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8
9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Era tankar och åsikter

Statistik

Min magi


Ovido - Quiz & Flashcards