Sick-n-Twisted

Alla inlägg under augusti 2008

Av John - 5 augusti 2008 23:43

Det är så otroligt kallt här så jag håller verkligen på att dö. Jag vill flytta datorn till vardagsrumsbordet så jag kan vara i soffan med filtar men elkabeln är riktig konstig, den glappar. Våga inte röra den...


Tänker på en person som har försvunnit här i trakten, om jag fryser här inne i ett hus undrar hur mycket han fryser/måste ha frusit ute i skogen.

Av John - 5 augusti 2008 03:31

Är riktigt trött men är uppe av taktiska skäl eftersom jag måste åka iväg imorgon till Sveg och till polishuset där så blir jag tvungen att sitta där hela dagen så då kan jag sova där.


Söker band, har så mycket energi och känslor inuti mig så det är olidligt. Måste få ut det i form av musik. Saknar verkligen gamla tiden när jag spelade med Nuclear Hangover...

Av John - 4 augusti 2008 18:57

Vill för det första innan ni läser detta att detta är ett skämt. Ingenting ska tas seriöst. Om ni lätt blir stötta eller upprörda, läs inte...


HIV, rädda världen?

Jag har tagit ett HIV test (efter uppmaning av läkarna) och det visade sig vara negativt, tackar.

Men jag började tänka... HIV är inte dödligt, det bara sänker levnadslängden. Du dör inte i HIV men HIV är en stor bidragare till varför folk dör. (Eftersom det nedsätter immunförsvaret till 0 så dör man av andra sjukdomar runt omkring, om jag har förstått det rätt vill säga. Rätta mig om jag har fel.)

I.a.f för att fixa tre flugor i en smäll så bör man smitta alla i hela världen med HIV.

Varför?

Jo för om alla är smittade med HIV så kommer folk dö snabbare, när fler folk dör desto mer minskar jordens befolkning. Vi är inte överbefolkade än men vi kommer bli kära vänner, vi kommer att bli. Särskilt sen när polarisarna har smält och vattnet höjs och vi kommer få klimatflyktningar. Då kommer världen att vara i kaos.

För det andra, om alla är smittade med HIV finns det inget att oroa sig för. Då slipper man oroa sig för att bli smittad av HIV. (Kondomer bör finnas kvar dock för det finns fler sjukdomar som är mindre trevliga att få, dessutom oönskade barn.)

För det tredje, om alla är smittade med HIV så kommer forskare att arbeta ännu mer med att hitta ett vaccin. Jag tvivlar inte på att de arbetar hårt nu men som en kille sa om hackers:

"Om ett företag har två personer som arbetar 8-17, 5 dagar i veckan med att utveckla kopieringsskydd så kommer det ändå inte hjälpa för det finns tusentals ungdomar som lever på 4 timmars sömn och Cola som kommer göra lika mycket jobb på en dag som de har gjort på ett år. You can't beat the numbers."

Alltså, om vi säger att det finns 10 forskare som arbetar med att utveckla vaccin kommer det gå fortare senare om 1000 forskare arbetar dygnet runt att utveckla vaccin, motivationen blir deras egna överlevnad.


(Ta allting oseriöst...)

Av John - 4 augusti 2008 15:27

Då är mina föräldrar ute och jobbar igen, ingen aning när de kommer hem eftersom de arbetar övertid just nu p.g.a av en speciell anledning.

Riktigt skönt, har en riktigt bra stereo här så jag kan spela hur högt jag vill. Det är ingen liten grej så jag kommer upp med ganska hög volym om man så vill men det kan vara aningen skadligt för hörseln.

TV, dator, stereo... låter som en lugn dag men jag saknar fortfarande Östersund. Även fast jag inte umgås så ofta med folk så är närheten till folk viktigt för mitt psyke, alltså jag KAN träffa folk om jag vill men här kan jag inte ens det.

Av John - 3 augusti 2008 16:19

Har riktigt trist just nu, finns inget att göra och det regnar ute.


"All day I dream about sex

All day I dream about fucking"


Korn - ADIDAS

Av John - 3 augusti 2008 14:27

Dåligt väder, riktigt kasst väder. Alla är inomhus, mina föräldrar är lediga idag... När de arbetar är det riktigt lugnt och skönt, bara jag och två katter men när de är här så är det fullt i huset/rummet.


Vill hem till Östersund igen men då blir det inge körkort, för jag måste ta det här så jag kan öva.


GTA4, 18 speltimmar, 32% klarat. Ser ut som jag kommer ha mycket att göra. Tack gode gud att de gör ett spel med längd så man har något att göra så man inte klarar ut det på 5 speltimmar.

Av John - 3 augusti 2008 01:21

Var vaken hela igår natt, höll på att maila om spöken osv.

Jag tror på paranormal aktivitet men jag tror inte på änglar och demoner. Men spöken, ja visst men inte hemma hos mig (tack gode gud.)


Varför tror/vill jag inte tro på änglar och demoner? Därför jag hoppas att det inte finns någon himmel eller helvete. Det vore trevligt med en himmel men om man hamnar i helvetet vore det mindre trevligt...


I.a.f idag har jag varit på handledarkurs inför körkort. Blev riktigt nervös, de snackade hela tiden om olyckor och döden där borta...


Lägger upp en bild på mig och Nikki Sixx, min katt när vi tittar på tv.


"I don't want this to go away

Go away

I'm so scared

I can't think of going on

We all crumble

We crumble under pressure

Pressure

Go live it up

We're livin it up"


Korn - It's gonna go away

(http://www.youtube.com/watch?v=j5M8w1s1MmY)

Av John - 2 augusti 2008 01:00

Såg dokumentären, även fast jag vet hur "den slutar" så klarar jag inte av att se slutet. Är aningen blödig men det är skit sorgligt...


Min mamma gör de mest bisarra snarkljuden just nu i rummet brevid. Kommer verkligen bli tokig av att bo här såhär tätt inpå mina föräldrar medans jag tar körkortet. Fy fan herregud helvete skit.


Går åt helvete på GTA 4 också... är inte nå vidare duktig med handkontrollen.

Presentation


Juliet Oscar Hotel November

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8
9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Era tankar och åsikter

Statistik

Min magi


Ovido - Quiz & Flashcards